fbpx

Brazilian butt lift

Brazilian Butt Lift eller mer omfattande Kirurgisk rumpförstoring är en procedur som består av att överföra fett till baksidan, taget från lår, höfter eller nedre delen av ryggen. Läkare använder fettsugningstekniken för att ta för mycket fett. Det är en vanlig operation som tusentals människor undersöker och hittar lösningen de har lidit av med sitt utseende på baksidan, varje år. Det är både estetisk och kosmetisk operation, som också föredras av äldre patienter som vill ändra sitt utseende.

Rumpförstoring med eget fett

Fettöverföring ger vanligtvis omedelbara resultat med långvariga resultat. Återhämtningen är ganska enkel, och eftersom proceduren använder dina egna fettceller, är komplikationer efter proceduren minimala. En brasiliansk rumplyft är designad för att se och kännas naturlig i många år framöver.

Rumpförstoring med implantat

Rumpförstoring med implantat görs med ett implantat liknande de som används vid bröstförstoring. Implantat sätts in i höftmusklerna och ger mer volym där. Implantat används vanligtvis för smala personer som inte har sin egen fetförstärkning, men en kombination av de två procedurerna är också möjliga, med hjälp av implantat och fett för att lägga till volym, plus fettsugning och fetttransplantation kan hjälpa till att forma rumpan på bästa sätt.

Inför Operationen

Först är en konsultation med vår plastikkirurg Tillsammans går ni igenom hela vårdprocessen. Du tar bilder som hjälper till att förklara vad som kan göras i beroende på din personliga situation prata om risker och möjliga komplikationer. För att genomgå en rumpförstoring måste man även ha ett normalt BMI, med tillräckligt med fettdepåer för att kunna användas för operationen.

Näsplastik Inför Operationen

Efter Operationen

Efter en operation med fettsugning och fettransplantation blir det endast ett flertal mindre suturerade ärr – ca 3-4 mm. Om huden behöver dras åt och ett rumplyft har utförts, kommer det att finnas en längs skinkornas övre kant. Efter fettinjektion blir också vävnaden svullen. Cirka 50 % av volymen som inträffar omedelbart efter skinkor kommer att vara permanent. Endast 2/3 av de undanträngda fettcellerna överlever. Volymen som återstår efter cirka 2 månader blir ett permanent resultat. Däremot beter sig undanträngt fett på exakt samma sätt som andra fetter i kroppen – om vikten ökar kommer din skinkor att öka i volym och vice

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*