fbpx

Bröst (Män)

Bildandet av fettavlagringar i brösten är mycket vanligt, och ibland kan detta leda till att man har ”kvinnliga” bröst, även kallad gynekomasti. Det finns olika anledningar till att en person utvecklar större bröst, vanliga orsaker är genetik, viktökning eller medicinering. Om du är mycket generad av dina förstorade bröst kan fettsugning av män vara ett bra alternativ.

Hur går fettsugningen till?

Fettsugning är ingen bantningsmetod och lämpar sig inte för personer som bara vill bli av med överskottskilon. Fettsugning kan utföras på de flesta men särskilt lämpliga för : ben, mage, midja och haka. Fettsugning utförs under lokalbedövning eller anestesi åtföljd av avslappnande medel. Under fettsugning görs endast fettvävnaderna genom att göra små snitt i hudvecken. En blandning av saltlösning och lokalbedövning är till för att spricka fettceller. En tunn kanyl sätts sedan in, som ofta är vid en motor, och skapar undertryck för att försiktigt släppa ut lämpliga mängder överflödigt fett.

Näsplastik Inför Operationen

Efter Operationen

Fettsugning är en omfattande operation, där stora volymer fett kan tas bort genom små hål. Det är svårt att undvika mindre ärr relaterade till operation och detta gäller även vid fettsugning där ärr blir till ärrsnören. Dessa strängar kan vara mycket diskreta, men ge upphov till ojämnheter. För att undvika oegentligheter är kompressionsplagg efter operation. Vi rekommenderar även massage och att införskaffa en enklare massageapparat. Det viktigaste för att ska få sitt bästa efter operation är att undvika viktuppgång, vilket kan orsaka onödiga oegentligheter.

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*