fbpx

Buccal fat

Buccal fat avlägsnande är en kosmetisk procedur som innebär att man tar bort fettvävnaden som ligger belägen i kinderna för att uppnå en slankare och mer formad ansiktsprofil. Buccal fettet finns under kindbenen och är ansvarigt för kindernas rundade, ungdomliga utseende.

Under proceduren görs en liten öppning inne i munnen och buccal fettet avlägsnas försiktigt genom öppningen. Öppningen sys sedan ihop med sönderfallande stygn, och patienter kan oftast återgå till sina normala aktiviteter inom en vecka.

Buccal fat avlägsnande är en minimalt invasiv procedur som kan utföras under lokalbedövning på en läkarmottagning. Proceduren utförs vanligtvis som en dagkirurgi, och patienter kan återvända hem samma dag.

Proceduren är lämplig för personer som önskar en mer definierad, vinklad ansiktsstruktur och kan vara särskilt fördelaktig för de som har ett runt eller bulligt ansikte. Det är dock viktigt att notera att buccal fat avlägsnande inte rekommenderas för alla, och patienter bör rådgöra med en kvalificerad kosmetisk kirurg för att avgöra om de är en lämplig kandidat för proceduren.

Sammanfattningsvis är Buccal fat avlägsnande en säker och effektiv procedur som kan ge en mer formad, konturerad ansiktsprofil. Med lämplig vård och underhåll kan patienter njuta av långvariga resultat och förbättrad självförtroende.

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*