fbpx

Bukplastik

Bukplastik är en populär form av kosmetisk kirurgi där en kirurg tar bort överflödig buk hud och fettvävnad för att skapa en jämnare, fastare och mer tonad kroppskontur. Det kallas även för tummy tuck

Operation av bukplastik

Under en operation av bukplastik är bukväggen också så att magen uppfattas som mer En stadigare bukvägg minskar risken för besvär, som exempelvis ryggvärk. Med åldern blir huden på magen slapp. Efter graviditet eller viktminskning kan bukväggen sträckas ut till en rundare form. Efter ett kejsarsnitt kan det uppkomma ojämnheter som inte går att träna bort.

Liten eller stor bukplastik

Små och stora bukplastik är kategoriserade. Huden under naveln dras åt vid en mindre bukplastik, medan huden ovanför magen stramas upp med en stor bukplastik. Ditt fall utvärderas av våra läkare under en konsultation utifrån dina unika förutsättningar och preferenser.

Efter Operationen

Efter operationen får Du övernatta på kliniken för bästa möjliga omhändertagande. Vår erfarna personal ser till att du får en trevlig och smärtfri vistelse så att du kan vara tryggt att åka hem på morgonen. Du kan förvänta dig svullnad och smärta under den första tiden efter operationen. Du kommer att få både muntlig och skriftlig information, e-recept och eventuellt sjukintyg i samband med hemgång. Den första kontrollen sker vanligtvis efter 2 veckor hos någon av våra duktiga sjuksköterskor.

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*