fbpx

Cirkumferent bukplastik

Många människor kämpar med ackumulering av bukfett.
Detta kan ibland lösas genom fettsugning, men ofta, såsom efter graviditet eller betydande viktminskning, finns det överskott
För att få ett framgångsrikt resultat i dessa situationer krävs en bukplastik.

Inför Operationen

Eftersom du lämnat en hälsodeklaration kan du vara säker på att vi har god kännedom om dina förutsättningar för att sövas och opereras. Vid eventuella frågor kommer narkosläkaren att kontakta dig före operationsdagen. Om du utelämnar något viktigt från din hälsodeklaration riskerar du din hälsa. Om du blir sjuk innan operationen, meddela oss så snart som Förkylning är oftast inget hinder för en operation. Om du känner dig krasslig gör vi en bedömning om du behöver skjuta upp din operation.

Näsplastik Inför Operationen

Efter Operationen

När du kommer hem efter din operation kommer du att ta din medicin enligt ordination. Det är viktigt att ta värktabletten regelbundet och fördela den jämnt över dagen. Förvänta dig inte att det ska göra ont. Under operationen får du en lokalbedövning som försvinner från kroppen efter 6 till 8 timmar. Om du inte har tagit den smärtstillande medicin som du har ordinerat, kommer du att få anfall av genombrottssmärta som är svåra att Sårtejpen bör sitta kvar tills ditt besök om ungefär en vecka.

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*