fbpx

Halsplastik / Halsluft

Kalkonhals, hängande hals och överflödig hud är vanliga kosmetiska problem som främst orsakas av åldrande och genetik. Ett nacklyft är den bästa lösningen för en hängande nacke. Stockholmskliniken kombinerar ofta en kirurgisk ansiktslyftning för att lyfta hela undersidan och erbjuder flera metoder för att släta ut halsen utan större kirurgi och bedövning.

Inför Operationen

Vi börjar alltid med en konsultation när kunden kommer till vårt kontor. Under konsultationen diskuterar vi förfarandet och din önskan om att få en ny form på halsen. Vi ställer alla dina frågor och diskuterar vilka resultat du kan förvänta dig utifrån dina önskemål. Vi talar också om priser och när operationen kan utföras. Innan du träffar plastikkirurgen ombeds du att fylla i en hälsodeklarationsblankett med frågor om din hälsa och ditt medicinska tillstånd. När du har bestämt dig för att genomgå en armplastik skickar vi alltid information till dig för att hjälpa dig att förbereda dig inför operationen.

Näsplastik Inför Operationen

Efter Operationen

Efter bedövningen vilar du några timmar innan du går hem. De första dagarna kan du ha måttlig smärta bakom örat. Förbanden kan tas bort dagen efter operationen. En viss känselförlust kan förekomma, men den försvinner gradvis efter några månader. Komplikationer som blödning, infektion eller nervskador är mycket sällsynta. Fysiskt arbete är inte lämpligt under den första månaden efter operationen. Undvik att exponera dig för solljus medan ärret är rött. Förutom ovanstående metoder kan man också göra ett snitt under hakan och ta bort överflödig hud. Operationen kan utföras under lokalbedövning. Patienten måste dock acceptera att ett ärr kommer att finnas kvar under hakan.

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*