fbpx

Hela Magen

Det område som är mest lämpat för fettsugning är nedre delen av magen. Anledningen är huden krymper bra även om det finns överskottshud, gäller även hud med bristningar. Graden av tillplattad buk med fettsugning är och uppskattas under konsultationen. Ovanför naveln finns ett område som är svårare att behandla, fettet är fastare och mer komplicerat att eliminera. Enligt vår erfarenhet är resultaten bra även här. Om du har betydande överskottshud kan en bukplastik, i samband med eller efter fettsugning, vara för bästa resultat.

Hur går fettsugningen till?

Fettsugning är ingen metod för bantning och inte för personer som helt enkelt vill bli av med det överflödiga. Fettsugning kan utföras på de flesta men särskilt lämpliga för : ben, mage, midja och haka. Fettsugning utförs under lokalbedövning eller anestesi åtföljd av avslappnande medel. Under fettsugning görs endast fettvävnaderna genom att göra små snitt i hudvecken. En blandning av saltlösning och lokalbedövning är till för att spricka fettceller. En tunn kanyl sätts sedan in, som ofta är vid en motor, och skapar undertryck för att försiktigt släppa ut lämpliga mängder överflödigt fett.

Näsplastik Inför Operationen

Efter Operationen

Fettsugning är ett stort ingrepp där stora mängder fett kan avlägsnas genom små hål. Mindre ärr i samband med operationer är svåra att undvika och det gäller även vid fettsugning där ärren är ärrsträngar. Dessa strängar är mycket diskreta men skapar ojämnheter. För att förhindra ojämnheter är det nödvändigt med kompressionskläder efter operationen.

Massage och ett enkelt massageapparat rekommenderas också. Det viktigaste efter operationen är att undvika viktökning, vilket kan orsaka onödiga arytmier.

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*