fbpx

Lår

Våra plastikkirurger har lång erfarenhet av det noggranna och precisa av välformade lår. Utsidan av låren och baksidan är också två områden där huden har bäst förmåga att dra ihop sig och återfå en slät yta efter ett och vi ser mycket fina resultat med detta av operation .

Fettsugning insida lår

Det är vanligt att känna en större mängd fett på övre insidan av låren. Området är känsligt och bör behandlas med försiktighet, då huden i detta område har nedsatt förmåga att dra ihop sig. Patienter med god elasticitet i huden kan däremot få ett tillfredställande resultat med korrekt teknik.

Fettsugning utsida lår

Fettsugning utförd på det yttre lårområdet på ett eller båda dina ben. Kanske gillar du helt enkelt inte hur dina yttre lår ser ut. Kanske kan du inte bära vissa mode som smala jeans eller pennkjolar. Eller så kanske du inte vill att dina ytterlår ska vika när du går, speciellt i shorts eller baddräkt. Hur det än är så kan fettsugning av ytterlåret hjälpa till att slanka, skulptera och jämna ut området, vilket också ger din kropp ett totalt sett smalare utseende.

Hur går fettsugningen till?

Fettsugning är ingen metod för bantning och inte för personer som helt enkelt vill bli av med det överflödiga. Fettsugning kan utföras på de flesta men särskilt lämpliga för : ben, mage, midja och haka. Fettsugning utförs under lokalbedövning eller anestesi åtföljd av avslappnande medel. Under fettsugning görs endast fettvävnaderna genom att göra små snitt i hudvecken. En blandning av saltlösning och lokalbedövning är till för att spricka fettceller. En tunn kanyl sätts sedan in, som ofta är vid en motor, och skapar undertryck för att försiktigt släppa ut lämpliga mängder överflödigt fett.

Näsplastik Inför Operationen

Efter Operationen

Fettsugning är ett stort ingrepp där stora mängder fett kan avlägsnas genom små hål. Mindre ärr i samband med operationer är svåra att undvika och det gäller även vid fettsugning där ärren är ärrsträngar. Dessa strängar är mycket diskreta men skapar ojämnheter. För att förhindra ojämnheter är det nödvändigt med kompressionskläder efter operationen.

Massage och ett enkelt massageapparat rekommenderas också. Det viktigaste efter operationen är att undvika viktökning, vilket kan orsaka onödiga arytmier.

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*