fbpx

Öronplastik

Många tänker inte alls på hur deras öron ser ut, men för personer med framträdande öron kan öron implantat vara en enorm självförtroendebooster. Även de som har en oönskad form på örat eller en förändring av formen på örsnibben på grund av att örhänget är för tungt kan välja att korrigera det med en liten öron plastik. Vi gör även örsnibbreparationer eller så kallade sträckningar.

Inför Operationen

Inför varje behandling hos oss på NCA-kliniken gör vi en konsultation där du träffar din plastikkirurg för att ta reda på om du är lämplig för en operation och vilken som är bäst för dig och dina förutsättningar. Före den bokade operationen träffar du vanligtvis din plastikkirurg för ett extra preoperativt besök. Detta görs för att du ska känna dig bekväm under hela resan och för att säkerställa att all kommunikation angående mål och förväntningar går som du vill.

Näsplastik Inför Operationen

Efter Operationen

Du har tryckförband runt huvudet och öronen. Förbandet ska sitta på i en vecka och området får inte bli blött. Smärta efter operation är inte ovanligt. Ta smärtstillande medel vid behov och enligt ordination.

Undvik tunga lyft och fysisk ansträngning i 4 veckor. Bandage runt huvudet och stygn bakom öronen tas bort efter en vecka och görs i receptionen. Därefter ska pannbandet användas på natten i ytterligare en vecka.

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*