fbpx

Ryggplastik

Under år minskar hudens elasticitet i hela kroppen, och detta gäller även ryggen, vilket orsakar försvagning och en av huden.
En annan vanlig orsak är efter viktminskning.
Ryggkirurgi tar bort överflödigt fett och hudvävnad från ryggen för att förbättra utseendet.

Inför Operationen

Eftersom du lämnat en hälsodeklaration kan du vara säker på att vi har god kännedom om dina förutsättningar för att sövas och opereras. Vid eventuella frågor kommer narkosläkaren att kontakta dig före operationsdagen. Om du utelämnar något viktigt från din hälsodeklaration riskerar du din hälsa. Om du blir sjuk innan operationen, meddela oss så snart som Förkylning är oftast inget hinder för en operation. Om du känner dig krasslig gör vi en bedömning om du behöver skjuta upp din operation.

Näsplastik Inför Operationen

Efter Operationen

Detta ingrepp utförs under narkos och efter operation är det vanligt att man övernattar på kliniken. En slida bör bäras 24 timmar om dygnet två veckor och det första besöket av återkomst har efter några dagar och det andra efter 14 dagar Smärtan varierar, men är oftast överkomlig, däremot kan en övergående stramande känsla och svullnad uppstå de första veckorna efter ingreppet. Det är också vanligt att man i början får känselnedsättning i det opererade området. Lättare träningsformer kan återupptas cirka månader efter ingreppet.

BOKA TID

boka konsultationtid

För att boka konsultationtid, ring oss på 072-2211198.
Du kan också hitta en tid och boka in dig själv.

Välj en tjänst*
Ditt namn*
E-postadress*
Telefonnummer *
Meddelande*